BPH-app

BPH-appen är utvecklad av Svenska Kennelklubben, SKK, för att underlätta resultatregistreringen vid Beteende- och personlighetsbeskrivning för hund, BPH. Med appen kan behöriga användare ladda ned data från SKKs hunddatabas, registrera resultat under beskrivningen samt digitalt ladda upp resultatet från den färdiga beskrivningen till SKK.

För att använda appen krävs att du är registrerad användare hos SKK och loggar in med dina personliga inloggningsuppgifter (användar-id och lösenord) du fick i samband med utbildning och auktorisation till BPH-beskrivare.  

Appen används på en surfplatta med operativsystemet Android och är utvecklad i bland annat HTML5 med ramverket jQuery Mobile.

Ladda ner BPH-appen

Kontakta SKK

Är du utbildad för BPH och saknar inloggningsuppgifter eller har frågor om hur appen fungerar? Kontakta oss via mejladressen nedan.

E-post: bph@skk.se

Relaterade sidor

 • BPH-funktionär

  Inom BPH, Beteende- och personlighetsbeskrivning hund, finns tre funktionärsgrupper: beskrivare, testledare och figuranter. Som BPH-funktionär har du en nyckelroll i utvärderingen av våra hundrasers mentalitet, ett arbete som i förlängningen bidrar till en sundare hundavel och ett ökat hänsynstagande till mentalitet i avelsarbetet.

  Läs mer
 • Dokument för BPH-funktionärer

  Här finner du som är arrangör av Beteende- och personlighetsbeskrivning Hund eller fungerar som BPH-funktionär den handfull dokument som ligger till grund för ditt arbete.

  Läs mer
 • Lathund för BPH-arrangörer

  Intresset för Svenska Kennelklubbens Beteende- och personlighetsbeskrivning hund, BPH, fortsätter att växa och antalet arrangörer ökar. Här kan du läsa om vilka krav som ställs på dig som redan idag arrangerar BPH eller funderar på att göra det i framtiden.

  Läs mer