Medlemsadministration kan vara väldigt enkelt!

Dags att skicka iväg tidningen till tryckeriet? Hur många nya medlemmar har klubben fått under en viss period? Vill ni ha en fullständig redovisning över inbetalningar genom att endast behöva öppna ett mejl?

SKK Medlemsservice tar hand om medlemsadminstrationen för allt fler av organisationens klubbar. Här hittar du som är ny som funktionär i din klubb information som kan hjälpa dig att se vad det innebär att vi på SKK tar hand om medlemsadminstrationen åt er klubb.

Självklart får ni som sköter medlemshantering själva gärna tjuvtitta lite. Tycker ni om det ni läser eller ser i filmen så hör gärna av er till oss!

Medlemsguiden

Nya medlemmar ansöker om medlemskap direkt via vår tjänst Medlemsguiden. Det betyder också att de betalar direkt och får sitt medlemskort/bevis via mejl i anslutning till ansökan.

Ni får en länk som ni kan lägga på er egen hemsida som leder den nya medlemmen direkt till Medlemsguiden.

Mitt SKK kan medlem finna uppgifter om sitt medlemskap, ladda ner medlemskort. På samma sida i Mitt SKK har ni som klubb möjlighet att länka till er webbsida. 

För att det ska vara enkelt för nya hundägare inom er ras att bli medlemmar i er klubb från SKK.se så finns länkarna till medlemsguiden även på hundrassidorna på SKKs webbplats och på vår annonsplats Köpahund. Se exempelbild nedan.

Skärmklipp från Hundrasguiden på SKK.se
Skärmdump från Hundrasguiden på SKK.se

Intresserad?

För att få en offert är du välkommen att kontakta Karin Strandberg, chef för SKK Medlemsservice, enligt kontaktuppgifterna nedan.

Guider

Mer om SKK

  • Styrelsemedlem

    Svenska Kennelklubben har närmare 1 000 anslutna klubbar. I alla dessa klubbar sitter det en styrelse med uppgift att driva klubbens verksamhet framåt. Med ett snitt på 7 ledamöter per styrelse är ni alltså runt 7 000 frivilliga som gör en jätteinsats för SKKs cirka 300 000 medlemmar.

    Läs mer