Rapportera in ny styrelse

Här kan du rapportera in er nya styrelsesammansättning efter årsmötet. Fyll i vårt webbformulär direkt på datorn. Det går både snabbt och är enkelt!

För att alla aktiva inom SKK-organisationen ska kunna nå varandra med information är det viktigt att vi på Svenska Kennelklubbens kansli har tillgång till aktuella uppgifter om klubbens styrelseledamöter. När ni haft ert årsmöte ber vi er därför att meddela oss vilka som ingår i den nya styrelsen och deras kontaktuppgifter. Det är särskilt angeläget att vi har en aktuell e-postadress till klubbens sekreterare. Hon eller han fungerar som viktig länk mellan SKKs kansli och klubben och tar emot viktig information från SKK under året.

Obs! Vi registrerar endast huvudstyrelsen i respektive klubb, vi behöver inga uppgifter om lokalavdelningarnas ledamöter.

Rapportera direkt på webben

Du kan rapportera in den nya styrelsen direkt via webbformuläret nedan. Klicka på länken här under. Formuläret gäller samtliga klubbar.

Rapportera ny styrelse

Komplettera uppgifter

Behöver du justera eller komplettera styrelseuppgifter som du tidigare rapporterat in? Använd webbformuläret som du hittar via länken nedan.

Rättelse styrelsefunktionär

Hantering av personnummer

Vi är tacksamma om ni anger personnummer då det används för automatisk adressuppdatering via Bisnode och därmed minskar risken för fel i registret betydligt.