Hjälp med medlemshanteringen?

Är du engagerad i en klubb och sköter medlemsregister och inbetalningar? Känner du att det arbetet tar tid från andra viktiga saker – låt oss sköta jobbet åt er!

Att administrera en klubb kan vara en utmaning. Arbetet är ideellt, det är mycket som ska göras och inte alltid lätt att hinna med. Många klubbar tar i dag hjälp av oss på Svenska Kennelklubben med sitt medlemsregister och med hanteringen av medlemmarnas inbetalningar. Adminstrationen (tjänsten) är förenat med en kostnad men kan i gengäld ge tid över till annat, som att anordna fler aktiviteter eller rekrytera nya medlemmar.

Detta ingår i erbjudandet

Vi på SKKs kansli tar bland annat hand om era medlemskap, lägger upp nya medlemmar, uppdaterar adresser, registrerar inbetalningar, skickar ut avier och medlemskort och ser till att ni får en komplett medlemslista när ni har behov av det.

När det är dags att skicka ut medlemstidningen eller nyhetsbrevet får ni en färsk ”tidningsfil”. Den kan ni själva ge till ert tryckeri eller så kan vi skicka den direkt från oss. Vill ni hellre ha etiketter ordnar vi naturligtvis detta. 

Varje månad får ni en redovisning av medlemmarnas inbetalningar och vi sätter in pengarna på ert konto. Vi uppdaterar också adressregistret varje månad så att det alltid är fräscht. Det går snabbt och enkelt att komma i kontakt med oss – vardagar har vi telefontid varje dag och vi svarar på mejl inom 24 timmar.

Vi erbjuder länkar/formulär att lägga på era webbsidor. Formuläret kan användas för att ändra adress eller meddela övrig förändring i medlemskapet. Länkarna kopplas direkt till oss på medlemsservice.

Medlemsguiden

Numera kan nya medlemmar ansöka om medlemskap direkt via skk.se och vår tjänst Medlemsguiden. Det betyder också att de betalar direkt och får sitt medlemskort/bevis via mejl i anslutning till ansökan.

Ni kommer att få en länk som ni kan lägga på er egen hemsida som leder den nya medlemmen direkt till Medlemsguiden.

Mitt SKK - digitalt medlemskort

Genom att logga in på Mitt SKK kan era medlemmar hitta uppgifter om sitt medlemskap. Man kan också ladda ner sitt medlemskort. Självklart har medlemskortet er logga precis som de medlemsavierna som skickas via E-faktura, Kivra eller posten.

Nyfiken på att veta mer?

Vill du veta mer om hur ett samarbete med Medlemsservice fungerar? Kolla in vår film och läs mer om de olika delarna i arbetet med er medlemsadministration. 

Inte bara för styrelsen

Att låta oss på Svenska Kennelkubben sköta medlemshanteringen lättar på bördan för er som sitter i klubbstyrelsen. Men det har fördelar också för era medlemmar, uppfödare, klubbfunktionärer och andra. Vi som hanterar medlemskapen här på Svenska Kennelklubbens kansli kan lätt se vem som är medlem och inte. Den medlem eller uppfödare som är i behov av juridisk rådgivning behöver endast uppge sitt medlems- eller personnummer vid kontakt. En uppfödare behöver heller inte skicka in sitt medlemsbevis när valparna ska registreras. Och om ni använder Internetanmälan/Katalog för PC för att arrangera utställningar slipper den utställningsansvarige eller annan klubbfunktionär det extra arbetet med att kontrollera medlemskap, den informationen får ni direkt.  

Vad kostar det?

För att få en offert är du välkommen att kontakta oss. 

Karin Strandberg

Chef för SKKs Medlemsservice