Hundvänlig konferens

Planerar ni för klubbens årsmöte, en utbildning eller kanske en föreläsning och behöver en passande lokal? Då kan vi tipsa om att Svenska Kennelklubben, SKK, har en egen konferensavdelning med sex mötesrum och en stor inhägnad gräsyta gjord för hundaktiviteter. Välkomna till det hundvänliga alternativet!

Konferenslokal

Information

Välkommen att göra en bokningsförfrågan för SKKs konferenslokaler. Observera att din bokning är accepterad först när du fått en bekräftelse på bokningen från oss. 

Sex olika mötesrum och en stor inhägnad gräsyta

På Svenska Kennelklubbens kansli har vi har sex olika mötesrum, som alla är bokningsbara. Alla är olika stora och är utrustade med tekniskt stöd i form av projektor, högtalare och wi-fi samt whiteboard. 

Rummen delar en gemensam större yta där bland annat garderob, toaletter och SKKs bibliotek finns. Att titta och bläddra bland bibliotekets hundböcker är ett trevligt avbrott i pauserna.

Passa på att boka en guidning i SKKs museum och temarum som är fyllt med kynologisk historia och vackra föremål.

Det finns även möjlighet att använda en inhägnad gräsyta, ”Hundparken”, om ca 3 000 kvadratmeter i direkt anslutning till lokalerna, om det passar bra till er aktivitet.

Tider: Konferenslokaler kan bokas vardagar kl. 08:30-21:00 och helger/röda dagar kl. 08:00-20:00. Ni bokar för heldag, även om ni bara önskar några timmar.

Hundar: Det är tillåtet att ha hundar i lokalerna, självklart under strikt ansvar.

Mitt emellan Stockholm city och Arlanda

Läget med bekväma transportförbindelser och naturnära omgivningar tror vi kan passa er perfekt.

Ni kommer till vårt kontor med bil via E4:an eller med pendeltåg till Rotebro station, och därefter 10-15 minuters promenad eller buss.

Adressen är Rotebergsvägen 3, Sollentuna och det är ungefär 23 km till både Arlanda och Stockholms central.

Klubbar anslutna till SKKs organisation, samverkande bolag och organisationer är välkomna att boka våra konferenslokaler.

  1. Titta och bestäm vilken/vilka lokaler ni vill boka.
  2. Fyll i formuläret längst ned på denna sida.
  3. Vi bekräftar per mejl om det är ledigt det önskade datumet.
  4. Övriga beställningar, t.ex. förtäring, teknisk utrustning och möblering gör du när du mottagit ditt bekräftelsemejl.
  5. Vi bekräftar din beställning på annat än lokalen.
  6. 1-2 veckor innan det bokade datumet får du ett sista mejl med viktig information. 

Svenska Kennelklubbens övergripande mål är att skapa goda förutsättningar för hunden, hundägaren och hundägandet. Vi vill också visa att en skötsam hund kan vara ett naturligt inslag i flertalet vardagsmiljöer. Det är därför självklart att hunden kan följa med in i våra konferenslokaler. Men för att den gemesamma trivseln inte ska påverkas negativt, krävs det att alla följer vissa regler.

In- och utpassering med hund

Vardagar under kansliets öppettider
Ut- och inpassage till SKK kansli sker via huvudentrén.

Här får hunden vara

  • Hundar får bara röra sig i de gemensamma utrymmena i konferensdelen.
  • I de allmänna utrymmena finns både böcker och konst som är värdefulla för Svenska Kennelklubben och dess medlemmar. Passa på och titta gärna, men tänk på att det ytterst viktigt att vi alla är försiktiga och rädda om dessa föremål.
  • Hunden ska ha en egen liggplats, tex en skön bädd eller mjuk pläd och erbjudas vatten under vistelsen. Ta med egen vattenskål. OBS! Hund får inte förvaras i bur. 
  • Lek får inte förekomma inomhus. Hundar som stör genom skällande, ylande eller högljutt gnyende får inte vistas i lokalerna.

Om olyckan inträffar?
Städa upp efter hunden. Det finns städmaterial i ett rum i anslutning till konferensdelen. Meddela konferensvärden om det inträffade eller om något saknas.

Utomhus/Rastning 
Plocka upp efter hunden och håll hunden kopplad!

Den inhägnade gräsytan (Hundparken) får användas att släppa hundar för t.ex. lek och träning men är inte tänkt som rastgård. Är Hundparken uthyrd har den som hyr självklart förtur. Om ni planerar att ta med hund och använda er av hundparken på dagen konferensen är bokad så måste ni meddela konferensanvarig senast dagen innan. Kontaktuppgifter hittar ni längst ned på denna sida.

Förena nytta med nöje genom att boka in ett besök på vårt museum i samband med er konferens. På museet visas målningar, konst, värdefulla föremål och mindre konstutställningar, ofta med fokus på en viss konstnär eller hundras. Bokningsförfrågan gör du i samband med din konferensbokning. Via länken nedan kan du läsa mer om museet. 

Svenska Kennelklubbens museum

Här hittar du Svenska Kennelklubbens aktuella avgifter för bokning av våra konferenslokaler samt vad som gäller om du behöver avboka.

Konferensrum (stort 90 pers) inkl. AV-utrustning – 4 250 kronor/dag

Konferensrum (mellan 20 pers) inkl. AV-utrustning – 2 750 kronor/dag

Konferensrum (litet 8-12 pers) inkl. AV-utrustning – 1 350 kronor/dag

Vid uthyrning av fler än ett konferensrum avgår 50% rabatt för hyreskostnaden för det minsta rummet. 

Hyra Hundparken (gräsplan) – 550 kronor/dag

Guidad visning av SKKs museum och temarum – 1 500 kronor

Avbokning

Tidigare än 6 månader före bokat datum: 
Gratis avbokning.

3-6 månader före bokat datum: 
debiterar vi 10 % av kostnaden för lokalen. 

1-3 månader före bokat datum: 
debiterar vi 50 % av kostnaden för lokalen. 

1 månad eller senare före bokat datum:
debiterar vi 100 % av kostnaden för lokalen.

Bokningsformulär

Välj en eller flera lokaler. Antal personer visar maxantal för respektive lokal

** Med reservation att guide från Kynologiska Akademin finns tillgänglig det aktuella datumet.

OBS! Detta är en preliminär bokning med reservation att det kan finnas begränsningar i tillgängligheten just detta datum. Vi återkommer med besked.

Hund kommer att följa med
Önskas beställa mat, fika eller liknande?

Personuppgifter behandlas enligt Personuppgiftslagen och GDPR, läs mer på www.skk.se/pub. Uppgifterna kan komma att användas vid utskick från SKK och dess medlemsklubbar. Meddela SKK om du inte vill detta.

Jag godkänner att ni behandlar mina personuppgifter
Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Behandling av personuppgifter

SKK lagrar personuppgifter för att kunna fullgöra relationen till dig. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att SKK lagrar och behandlar dessa, dels med fullgörande av avtal och dels med SKKs berättigade intresse som rättslig grund.

Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen. Utförlig information gällande SKKs behandling av personuppgifter, finns på www.skk.se/pub.

Uppgifterna kan komma att användas för direktmarknadsföring och utskick av information från SKK. Vill du inte få dessa utskick kan du avsäga dig dem genom att kontakta medlemsservice.

Telefon: 08-795 33 44
E-post: medlem@skk.se

Kontakta konferensansvarig

Har du frågor kring våra konferenslokaler är du välkommen att kontakta oss.

Telefon: 08-795 30 00 (Svenska Kennelklubbens växel)
E-post: konferens@skk.se