Tjänsten Köpahund

Missa inte chansen att nå ut med information om din uppfödning till tusentals besökare varje dag! Köpahund är en kostnadsfri tjänst för dig som uppfödare inom SKK-organisationen.

Köpahund för uppfödare

Varje dag surfar tusentals blivande hundköpare runt på vår webbplats Köpahund, tusentals uppfödare annonserar och presenterar sin uppfödning. Detta gör tjänsten till Sveriges bästa annonsplats för hundar. Var med du också!

Annonsera dina valpar

Du loggar enkelt in med Bank-id och skapar dina annonser själv med bilder och text. En annons per valp/hund. Du kan även annonsera ut äldre hundar.

Berätta om din uppfödning

Köpahund kan du skapa en egen sida där du i text och bild kan presentera din uppfödning och berätta om dina planerade kullar. På så sätt kan du enkelt nå ut till hundköpare som är intresserade av just din uppfödning.

Avtal och intyg

Du kan enkelt skriva ut både överlåtelseavtal och veterinärbesiktningsintyg på de hundar som du fött upp och/eller äger.

Du kan använda vår tjänst om:

  • ... du har hundar registrerade i SKKs stambok.
  • ... du har registrerat minst en valpkull, med, eller utan kennelnamn.
  • ... du har Bank-ID.
  • ... du har en e-postadress.

Stämmer detta på dig? Välkommen att logga in!

Har du frågor? 

Våra erfarna uppfödare svarar på frågor om den praktiska delen av hunduppfödning samt enklare frågor kring till exempel avelsplanering eller juridik.

Telefon: 08-795 33 55
E-post:
uppfodarservice@skk.se

Telefontid: vardagar 13–15