BPH-annonser till klubbtidningen

Vill ni informera era klubbmedlemmar om BPH? På den här sidan finns nedladdningsbara annonser i tryckkvalitet som ni får använda fritt i er klubbtidning.

Annonserna finns i flera varianter, med färdiga motiv eller där du kan lägga in en egen bild. Det finns också annonser med enbart BPH-logotypen. Vidare finns annonserna i olika storlekar och format så att du ska kunna hitta den som passar just er klubbtidning bäst.

Samtliga annonser nedan är fria att använda i er klubbtidining. Klicka på länkarna för att ladda ned annonserna!

BPH-annonser där du kan lägga in egen bild

Dessa klubbtidningsannonser är i färg och sparade i png-format så att du, exempelvis i programet Microsoft Word, kan lägga den över ett foto som då syns genom annonsen. Läs gärna vår pdf med annvisningar för hur du lägger in en egen bild i annonsen.

Anvisningar för klubbtidningsannons med egen bild

BPH-annonser med BPH-logotyp

Dessa klubbtidningsannonser finns i både färg och svartvitt. Varje annons är sparad som högupplöst pdf. Rink-annonsen är för placering i underkant av sidan.

BPH-annonser med bild på hund

Dessa klubbtidningsannonser finns i både färg och svartvitt. Annonserna är sparade i zipfiler som automatiskt laddas ned när du klickar på länken. I varje zipfil finns tre högupplösta pdf-filer som passar främst för A5, men går även att anpassa till A4-format.

Relaterade sidor

  • Tidningsredaktör

    Klubbens tidning har en viktig funktion att fylla som förmedlare av information, även om webbplatserna mer och mer tar över som den primära informationskällan.

    Läs mer
  • Marknadsföringsmaterial

    Vill ni hjälpa till att sprida information och kampanjer från Svenska Kennelklubben på era egna webbsidor, i nyhetsbrev och tidningar? Nedan hittar du färdiga annonser, länkar till filmer och andra dokument.

    Läs mer