Plugga hund på distans i höst!

Nyheter
Uppfödning Äga hund

Anmälan till höstens distansutbildningar har öppnat. Du kan till exempel plugga hundens beteende, mera mentalitet eller lära dig mer om hundavel och genetik. Vår uppfödarutbildning är ett givet val för dig som drömmer om att föda upp hundar.

Papillonvalp står på en gräsklädd kulle.
Fotograf: Tina Johansson

Paketpris med 25% rabatt

Du hittar anmälan till våra distansutbildningar i Mitt SKK, där du även kan du köpa din kurslitteratur. Vi erbjuder 25% rabatt på litteraturen om du köper den tillsammans med en utbildning.

Välj mellan fyra distansutbildningar

I höst har vi kursstart på fyra av våra populära distansutbildningar. En av dem kör igång redan i slutet av augusti medan de andra startar i september.

 • Uppfödarutbildning – kursstart 21 augusti
  Uppfödarutbildningen är till för dig som vill lära dig mer om vad det innebär att föda upp rashundar. Utbildningen består av fyra delar: hunduppfödning, inför valpkullen, valpkullen är här och valparna flyttar.
 • Hundavel och genetik – kursstart 4 september
  Vill du lära dig ännu mer om hundavel och genetik? Då ska du läsa kursen Hundavel och genetik! Tillsammans med andra kursdeltagare diskuteras olika teman, till exempel kvalitativ och kvantitativ nedärvning samt avelsmål och avel. 
 • Hundens beteende – kursstart 11 september
  Kursens fem delar tar bland annat upp hundens domesticering, hur hunden kommunicerar och hur man mäter mentalitet. Hundens beteende var den första distansutbildningen vi lanserade och varje år gör den succé.
 • Mera mentalitet – kursstart 11 september
  Ta tillfället i akt och fördjupa dina kunskaper om hundars mentala egenskaper, rasskillnader, personlighet och verktyg för avelsplanering. Kursen består av fyra delar: hundraser, relation hund och människa, kommunikation och beteende samt att dokumentera beteenden.

Läs mer

Distanskurser – se alla våra distansutbildningar
Mitt SKK – anmäl dig till en distanskurs redan idag!