Träffa oss på Swedish Game Fair

Nyheter
Aktiv med hund

Äntligen är det dags för Svenska Kennelklubben att medverka på en mässa igen! Fredag till söndag, den 31 maj - 2 juni, hittar du vår monter på Swedish Game Fair vid Wenngarns slott utanför Sigtuna.

Drevertiken Bergmossens Qimmie galopperar under jakt.
Fotograf: Jennie Wallin

Ett innehållsrikt hundprogram väntar när Swedish Game Fair slår upp portarna på Wenngarn i månadsskiftet maj-juni. Drygt 20 jakthundklubbar skapar ett hundtorg, nordens största apporteringstävlingar (Agria Swedish Game Fair Cup) äger rum, det anordnas beteende- och personlighetsbeskrivning hund, workingtest för spaniel och en scurry. Dessutom finns en hundarena med uppvisningar, i konstgrytet kan du prova på grythundsträning och så kan du se populära jakthundraser under den stora rasparaden.

Snacka jakthund med oss

I Svenska Kennelklubbens monter på Swedish Game Fair träffar du representanter ur Jakthundskommittén och Sveriges Hundungdom. Under dagen kommer även Mattias Westerlund från Hundskolan Vision göra några gästspel. Mattias håller också en show på hundtorget med olika typer av jakthundar och pratar om vad din hund behöver kunna i vardagen för att lyckas under jakt.

Funderar du på att skaffa en jakthund eller har du frågor om jaktprov? I vår monter hjälper vi dig gärna med tips och råd och berättar mer om vad Svenska Kennelklubben gör för jakthunden.

Möt Sveriges Hundungdom

Besöker du mässan med barn? Då ska du passa på att träffa ungdomarna från Sveriges Hundungdom och vara med och tävla med din hund. De håller till i Svenska Kennelklubbens monter. Du kan också delta i vår uppskattade BPH för mjukisdjur – ta med din egen mjukishund eller köp en i vår monter.

Läs mer

Swedish Game Fair – program