Välkommen till nya skk.se!

Nyheter
Om SKK

Vår webbplats har fått ett nytt utseende! Vi hoppas att du som besökare uppskattar den nya designen och strukturen lika mycket som vi gör och att du enkelt hittar det du söker.

Hundvalp av rasen riesenschnauzer ligger med en boll i munnen på en äng.
Fotograf: Camilla Holm

Äntligen lanserar vi vår nya och förbättrade webbplats! Utöver en helt ny design har vi lagt stort fokus på att du som besökare ska få en trevlig upplevelse – med nya rubriker, uppdaterat innehåll och en mer lättnavigerad struktur. Arbetet med den nya webbplatsen har varit omfattande och pågått bakom kulisserna under en lång period och vi är så glada att nu kunna visa det för er!

Letar du efter något speciellt?

Vi förstår att det kan ta lite tid innan alla förändringar känns bekanta. Om du letar efter något särskilt är vårt bästa tips att använda vår nya sökfunktion. 

Är du funktionär eller förtroendevald?

Dokument, regler, blanketter och annat som kan vara till hjälp i ditt arbete hittar du nu mer på SKK Funktionär – vår nya webbplats för dig som är funktionär eller förtroendevald. 

Till SKK Funktionär

Synpunkter och frågor

Arbetet med vår nya webbplats pågår kontinuerligt. Stöter du på något tokigt, har någon fundering eller vill komma med feedback är du varmt välkommen att kontakta oss enligt kontaktuppgifterna nedan.