Agria breddar sin uppfödarservice

Nyheter
Uppfödning

Nu kan hunduppfödare snabbt och enkelt erbjuda valpköpare att ta över valpens försäkring digitalt!

taxvalp
Foto: Måns Engelsbrektsson

Agria kan nu presentera en spännande nyhet för alla som föder upp hundar. En nyhet som gör det ännu enklare för uppfödare att försäkra sina valpar och ge dom en trygg start i livet.

– Vi vet att det viktigaste för hunduppfödaren är att valparna får en trygg start hos sina nya familjer. Därför har vi nu tagit fram en lösning som gör att uppfödaren snabbt och enkelt kan erbjuda sina valpköpare att ta över valpens försäkring digitalt, säger Patrik Olsson, affärsområdeschef på Agria. 

Individuell försäkring för varje valp – gratis för uppfödaren

Uppfödare kan nu i ett och samma digitala flöde teckna enskilda försäkringar för varje valp i valpkullen. Valparna får då en veterinärvårds- och livförsäkring helt gratis som gäller fram till att valpen flyttat till sitt nya hem eller upp till fyra månaders ålder.

– Vi är övertygade om att den nya möjligheten kommer att göra det ännu enklare för våra uppfödare att se till ingen valp går utan en försäkring, säger Patrik Olsson. 

Valpköparen kan nu ta över försäkringen digitalt

Nu är det dessutom möjligt för uppfödaren att erbjuda sina valpköpare att ta över försäkringen digitalt för ett oavbrutet försäkringsskydd. Allt uppfödaren behöver göra är att registrera sina köpare på agria.se i inloggat läge, efter det skickas ett SMS till valpköparen med en länk för att teckna en egen försäkring till valpen med motsvarande skydd. Om valpköparen väljer att teckna försäkringen får de dessutom 50% rabatt under det första försäkringsåret.

Just nu kan uppfödare som tecknar försäkring för sin valpkull själv på agria.se dessutom få upp till 80% rabatt på andra hundförsäkringar.  

*Erbjudandet gäller för nya kunder hos Agria. Är du redan kund? Kontakta Agria på 08-588 421 02 för att få mer information om hur du kan nyttja erbjudandet. 

Agrias uppfödarservice

Det finns två olika sätt att ta del av Agrias uppfödarservice. Antingen får uppfödaren enkelt teckna in försäkring på sina valpar själv och få stöd av Agrias uppfödarsupport på 08-588 421 02. Dessutom kan valpköparen ta över försäkringen digitalt och uppfödaren kan ta del av rabatterbjudandet. Eller så får uppfödaren stöd av en och samma försäkringsombud som hjälper till med uppfödarens och valpköparnas försäkringsskydd.

Läs mer om Agrias uppfödarservice på agria.se