"Vi drivs av passionen att se friska hundar som får leva fullt ut"

Tillsammans med Svenska Kennelklubben tar vi ansvar för en sund avel, hälsosam vikt och tillväxt för alla hundar – en nyckelfaktor för ett långt och hälsosamt hundliv, säger Nina Cohn, sälj- och marknadschef på Royal Canin Norden.

Nina Cohn från Royal Canin tillsammans med en hund

Vad ger samarbetet med Svenska Kennelklubben er? 

Samarbetet med Svenska Kennelklubben ger fantastiska möjligheter att träffa uppfödare och djurägare ansikte mot ansikte. Att bistå den aktiva hundägaren i deras vardag med allt från att få en bättre pälsglans till en bättre hälsa genom ett bra foderval. Det förverkligas varje år på Stockholm Hundmässa - en viktig mötesplats för oss! 

Ända sedan början av vårt samarbete har vetenskap och expertkompetens varit i fokus. Det finns så mycket myter om näringslära och foder, men tillsammans med Svenska Kennelklubben kan vi öka kunskapen hos alla hundägare utifrån en vetenskaplig grund. I över 100 år har både Royal Canin och Svenska Kennelklubben haft hundens bästa framför sina ögon och det behöver vi fortsätta med, det kommer gynna alla hundägare i framtiden. 

Vad behöver vi tänka på när det kommer till våra hundars kost?

Alla vet att vår kost påverkar vår hälsa och välmående – det gäller även våra djur. Genom att göra medvetna val kan du påverka din hunds hälsa och vi vill att alla hundägare ska vara medvetna om sin hunds idealvikt. Då får man njuta av en frisk, sund och glad hund länge och även påverka veterinärkostnaderna som är kopplat till hundägandet. Ta kontakt med din närmaste fackhandel för foder - djurbutik eller veterinärbutik, så får du rätt råd och stöd.  

Vad är det som driver er på Royal Canin?

Hos oss sätts hunden och katten alltid i första rummet och det styr vårt arbete med att utveckla närmare 750 olika foder och produkttyper för att möta varje individs behov.

Vi drivs av passionen att se friska hundar som får leva fullt ut! Därför börjar vår rådgivning redan vid planeringen av en kull. Vi kallar det ”Ge din kull en Royal start”, ett unikt stöd för varje uppfödare.  Man får glädjetårar när uppfödarna berättar för oss att våra produkter har räddat livet på deras valpar och tikar. Sedan finns vi som stöd för valpköparen genom hela hundens liv. 


Lär dig mer om din hunds hälsa och välmående på Royal Canins webbplats. 

Royal Canin