Böcker om att föda upp hundar

SKKs böcker "Hundavel i teori och praktik" och "Hunduppfödning i teori och praktik" ger dig som föder upp hundar fördjupad kunskap inom området avel och genetik och allt som rör hunduppfödning. Du köper böckerna i vår webbshop.

Hundavel i teori och praktik

Den genetiska forskningen går framåt i rask takt och vi får nya verktyg och metoder som hjälper oss i avelsarbetet. Hundavel i teori och praktik innehåller kapitel om grundläggande genetik, nedärvning, DNA-tester och skattning av avelsvärden, men ger också praktiska råd kring arbetet för bättre hälsa och funktion hos våra hundar. 

Oavsett om du står inför att ta din första valpkull eller har fött upp hundar under många år erbjuder boken intressant läsning och bidrar till att ge dig som uppfödare goda möjligheter till ett lyckat avelsresultat, många år framöver.

Hunduppfödning i teori och praktik

Hunduppfödning i teori och praktik är boken som ger dig en bred och fördjupad kunskap inom allt som rör hunduppfödning, ett av de allra mest spännande och engagerande områden den riktigt hundintresserande kan ägna sig åt. Oavsett om du står inför att ta din första valpkull eller har fött upp hundar under många år, erbjuder boken viktig, inspirerade och intressant läsning. 

Köp våra böcker om hunduppfödning

Våra böcker om hunduppfödning, avel och valpning hittar du i vår webbshopp.

Till webbshoppen