Tipsa om tryggt boende

För att hjälpa hundägare fira nyår fritt från smällare och raketer efterlyser vi boende långt från fyrverkerier. Det kan vara allt från enstaka rum till stugor, det viktiga är att det är tryggt och lugnt.

Hundvalp myser i säng tillsammans med sin lillmatte
Fotograf Måns Engelbrektsson

Nyårsfyrverkerierna är ett gissel för många hundar och därmed även deras ägare. Kring flygplatser kan hotellen erbjuda fyrverkerifria boende då fyrverkerier inte är tillåtna där. Dessa rum räcker dock inte till för alla som vill att deras hundar ska slippa panikrädslor alternativt medicinera för att stå ut på årets sista dag. Har ni ett alternativ till detta så kan ni fylla i nedanstående formulär så publicerar vi en sammanställd lista över boende i landet.

Svenska Kennelklubben tar inget ansvar för att kontrollera om uppgifterna om boendena är korrekta. Vi förbehåller oss också rätten att ta bort boenden från listan om vi inte anser att de lever upp till kriterierna för ett smällarfritt boende.

Tipsa om ett tryggt boende

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret. Om du är inloggad och ändå inte kan skicka det, se till att "Do not track" inte är aktiverat i din webbläsares inställningar.

Personuppgifter behandlas enligt Personuppgiftslagen och GDPR, läs mer på www.skk.se/pub. Uppgifterna kan komma att användas vid utskick från SKK och dess medlemsklubbar. Meddela SKK om du inte vill detta.

Jag godkänner att ni behandlar mina personuppgifter.
Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Behandling av personuppgifter

SKK lagrar personuppgifter för att kunna fullgöra relationen till dig. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att SKK lagrar och behandlar dessa, dels med fullgörande av avtal och dels med SKKs berättigade intresse som rättslig grund.

Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen. Utförlig information gällande SKKs behandling av personuppgifter, finns på www.skk.se/pub.

Uppgifterna kan komma att användas för direktmarknadsföring och utskick av information från SKK. Vill du inte få dessa utskick kan du avsäga dig dem genom att kontakta medlemsservice.

Telefon: 08-795 33 44
E-post: medlem@skk.se