Bli ditt bästa jag – ny gratis distanskurs

Nyheter
Om SKK

Vill du börja fundera kring hur ni skapar en bättre sammanhållning i er klubb, hur det är att komma som ny medlem och vad som egentligen är viktigt i er klubbverksamhet? Då är vår nya självstudiekurs, Bli ditt bästa jag – för en bättre medlemskultur, något för dig!

Foto: Jenny Jurnelius

Vi inom hundvärlden lägger mycket tid på våra hundar och spenderar vår fritid i tassarnas tecken. Vi tränar, övar och blir bättre tillsammans med våra hundar. Men vi ägnar inte lika mycket tid åt att fundera på hur vi är som medlemmar och klubbkompisar. 

Kursens innehåll

I denna kurs, som är framtagen i samarbete med Svenska Brukshundklubben, Sveriges Hundungdom och Studiefrämjandet, får du fundera kring hur du kan bidra till att skapa en god medlemskultur. Kursen består av olika delar som tar upp följande ämnen: alla lika - alla olika, samarbete och demokrati, glädje, bemötande. Det finns också frågeställningar och dilemman att fundera och diskutera runt.

Gå kursen när och var du vill

Kursen är gratis och du kan göra den precis när du vill eftersom utbildningsmaterialet finns tillgängligt dygnet runt. Det fungerar lika bra att göra den från datorn som via din surfplatta eller mobiltelefon. Eftersom den är gratis har du dessutom tillgång till kursen hur länge och när du vill. Kursen görs med fördel i grupp, men går självklart även bra att göra enskilt.

Här hittar du kursen

Du hittar kursen i Mitt SKK där du kan påbörja den direkt.